Dutchess Entertainment

Presents

7 April 2018, Club Zsa Zsa Zsu

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconden
SEE BUY FLY! Zsa Zsa Zsu Louise Emanuelson

Line-Up

Jermaine Niffer
Je kan Jermaine Niffer kennen van tracks als alles contant, Illegaal, Trabajo en Fuck Jullie Allemaal. Sommigen maakten vorig jaar pas kennis met de muziek van Jermaine Niffer, maar anderen weten dat hij al een aantal jaar meedraait in de game. Wij spraken de Van Klasse rapper over zijn aankomende nieuwe project, de invloed van zijn neef Kempi op zijn carrière en de volgende stap naar succes.
Rastamoss
Rastamoss is een melodieuze rapper die zich de afgelopen jaren heeft geprofileerd als de boy met de zieke flow. Van Trap naar Reggae-rap fusion, voor Rastamoss zijn er weinig rap stijlen waar hij zich niet thuis in voelt. Van kleins af aan was muziek een belangrijk onderdeel in zijn leven. Als 13 jarige jongen begon zijn liefde voor muziek echter serieuze vormen aan te nemen. Hij was een aantal jaar lid van een Surinaamse jongeren band waarin hij instrumenten bespeelde en zong. Vanaf 2011 trok hij de stoute schoenen aan en begon hij zijn eigen teksten te schrijven. Geïnspireerd door reggae muziek, Surinaamse bands en hiphop creëerde hij zijn eigen flow waarin hij met zijn rauwe teksten tot een unieke sound is gekomen.
DJ Gilly Gonzales
Gilly Gonzales, de NO.1 Dj van Suriname begon zijn muzikale carrière toen hij het Caribisch gebied verliet en naar Amsterdam verhuisde. Op 15-jarige leeftijd werd hij geïnspireerd door zijn oom's dj-carrière en begon hij snel met lokale vinyl op het lokale feestje.

Gedurende deze periode werd hij opgenomen in veel line-ups met Dj Chuckie en Partysquad, de 'nieuwe generatie' van Dj's.

In de afgelopen 10 jaar heeft Gilly Gonzales samen met: Hardwell / Fatman Scoop / Lil Jon / Aidonia / Charly Black / J Capri / Geel Claw / Franky Rizardo / Sean Paul / Irwan / Franck / Chuckie / PartySquad / Superior / Waxfiend / Rmxcrw / K-Liber / Def Rhymes / Gio / Fouradi / Keizer / Brace / Adje / Cho Hij speelde op: Parson (NLD) / Marcanti (NLD) / Imperium (NLD) / Cuxhaven (GER) / NEXT Club (SUR) Starzz (SUR) / Millennium (SUR) / Havana Lounge (SUR) / Touche (SUR) / Club Privé (CUR) / Bermuda (CUR) / ManoCoco (GUF) / Macuria Fest (GUF) / Zürich (SUR) Hij reisde ook met de RMXCRW door België, Nederland en Luxemburg.

This Night will be hosted by MC Danni Minino

There will be no Better Place than CLUB ZSA ZSA ZSU to celebrate the end of Wandelmars.

It will be our FIRST EDITION and it's goining to be LITT

Make sure you Don't miss this one...
Tell & Tagg all of your friends!
Who will be in the LINE-UP?!
Are you getting excited?!

We'll be revealing all Line-up news on the Dutchess Entertainment page
So make sure you like our page if you want to stay tuned and want to hear all about it as it happens, hot off the presses!
Saturday April 7th 2018 at Club Zsa Zsa Zsu.
2 Area's!! URBAN-DANCEHALL-KASEKO
  • International ARTISTS
  • International DJ'S
  • Best Local DJ'S
  • Best Local BANDS

SOON INFO VVK & VIPARRANGEMENT

  • Door = More
We start selling Tickets for this event on februari 2018
Share and Stay tuned...Don't miss the hottest Wandelmars Event 2018
@Club Zsa Zsa Zsu

Rastamoss komt "DRIBBELEN"in Suriname tijdens "See Buy Fly"

Blijf ons volgen voor actuele informatie en overige updates.