Wij zijn ervan overtuigd dat een evenement de meest effectieve manier is om te verbinden en draagvlak te creëren. Wij verdiepen ons in de cultuur van de opdrachtgever en stappen in de wereld van de doelgroep. Wij starten vanaf een vertrekpunt en knopen alle belangrijke verbindingswegen aan elkaar. Samen laten wij de gasten stralen en creëren wij een beleving die de mensen raakt.
Dutchess Entertainment is een ervaren sparring partner die uitdaagt, prikkelt en inspireert. Vanuit een frisse en originele zienswijze, denken wij creatief met je mee. Zakelijk of privé. Groots opgezet of wat kleinschaliger. Swingend, glamorous en meeslepend. Of gewoon gezellig back to basics. Met of zonder thema? Welke sfeerbeleving je ook wilt neerzetten, Dutchess Entertainment staat garant voor feestelijk en culinair genieten in een omgeving die naar jouw wens en budget is ingericht.

Louise Emanuelson

Vanuit een frisse en originele zienswijze, zorg ik continu voor venieuwde concepten.
Directrice / Eigenaar, Dutchess Entertainment
Een van de grootste uitdagingen voor evenementen organisaties is ‘durven zijn’. Durven zijn bestaat uit twee woorden: durven én zijn. De waarde van deze woorden omvat echter veel meer. Bij ‘durven’ horen waarden als lef, moed en dapperheid, maar zeker ook vertrouwen, respect en waardering. ‘Zijn’ vraagt om zelfkennis, eigenwaarde en geldingsdrang, maar zeker ook historie, ambitie en een toekomstbeeld.

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe; van durven zijn naar durven worden. Essentieel is het om naar buiten te blijven kijken, hoe je je relateert aan de wereld en haar mensen. Dan richt je je op groei, op wording. Als je als individu durft te zijn, lever je een belangrijke bijdrage aan een team wat durft te zijn. En een team wat durft te zijn, zorgt ervoor dat de organisatie durft te zijn. Trots, saamhorigheid en waardering zijn hierbij belangrijke kernbegrippen. Bedrijven en organisaties, maar vooral mensen die weten waar ze voor staan en waar ze in geloven hebben een authentiek verhaal te vertellen.