Zonneman werkt nu samen met Dutchess Entertainment.

De bekende Surinaamse foto- en videoreporter, MrZonneman, is sinds kort een samenwerking aangegaan met de Nederlandse promotie- en evenementenorganisatie Dutchess Entertainment.

Dutchess Entertainment is een Nederlandse organisatie die de lijn naar Suriname graag wilt verdunnen. Zij organiseren onder andere club events in Nederland en Suriname, voornamelijk in urban, eclectic en dancehall. Volgens de eigenares van Dutchess Entertainment, Louise Emanuelson, staat Dutchess open voor samenwerkingen. In de toekomst wilt Dutchess samenwerken met Nederlandse organisaties om de drempel voor hen te verlagen om iets in Suriname te organiseren. Daarom was Dutchess op zoek naar een geschikte persoon in Suriname, die het gezicht van Dutchess Entertainment in Suriname moet worden. Dutchess Entertainment gelooft dat MrZonneman, wiens werkelijke naam Robenson Louis XVI is, de aangewezen persoon is voor deze functie.
MrZonneman was kortgeleden naar Nederland om aan tafel te gaan met de Nederlandse organisatie. Gesprekken voor het aangaan van de samenwerking zijn succesvol geweest, waardoor sinds kort een samenwerking bestaat tussen Dutchess Entertainment en MrZonneman.

In een persbericht meldt Dutchess Entertainment dat MrZonneman een ware aanvulling is binnen haar organisatie. “Suriname gaat nog heel veel van ons horen en beleven. Mark my words!”, aldus Louise Emanuelson van Dutchess Entertainment in een persbericht over de samenwerking.