Gilly Gonzales, de NO.1 Dj van Suriname begon zijn muzikale carrière toen hij het Caribisch gebied verliet en naar Amsterdam verhuisde. Op 15-jarige leeftijd werd hij geïnspireerd door zijn oom's dj-carrière en begon hij snel met lokale vinyl op het lokale feestje.

Na vele privéfeestjes maakte hij zijn ingang in de Amsterdamse clubscène als Dj Gilly. Hij nam Dj-ing naar het volgende niveau na het winnen van een internationale Dj-wedstrijd die Suriname vertegenwoordigt en in heel Europa en het Caribisch gebied.

Gedurende deze periode werd hij opgenomen in veel line-ups met Dj Chuckie en Partysquad, de 'nieuwe generatie' van Dj's.
foto Gilly Gonzales


Zijn Caribische wortels maakten hem een ​​soort Dj, speelde altijd verschillende stijlen van muziek in zijn sets zoals: R & B, Hip-Hop, Bubbling, Dancehall, Soca, Reggaeton, Latijn en 2 stappen. Tijdens het optreden in een hoogwaardige nachtclub in Den Haag, noteerde de lokale evenementpromotor zijn snelle vaardigheden en gaf hij een bijnaam: Gilly Gonzales. Een nieuwe Dj is geboren! Altijd met hoge energetische sets speelde, maakte hij een bekend gezicht in de belangrijkste clubs van Europa. Het feit dat hij ook een Mc maakt zijn shows uniek, de menigte weet nooit wat ze op het punt staan te verwachten.

Toen hij zich concentreerde op het Caribisch gebied, verliet hij Amsterdam en ging terug naar zijn geboorteland Suriname waar hij binnenkort de beroemdste Dj van het land zou zijn, in de meest populaire clubs en evenementen optreedt en wekelijks op radio en tv zou hebben. Een verstandige beslissing, hij is sindsdien het Caraïbische touring geweest.
In april 2013 werd hij gevraagd om Fatman Scoop tijdens zijn vertoning in Suriname te begeleiden. Zonder twijfel zei hij ja en ze zetten een van de beste shows van dat jaar aan!

Opnieuw neemt hij de volgende stap in zijn carrière door in 2013, 2014 en 2014 in Europa, Dubai en Azië te presteren.

In de afgelopen 10 jaar heeft Gilly Gonzales samen met: Hardwell / Fatman Scoop / Lil Jon / Aidonia / Charly Black / J Capri / Geel Claw / Franky Rizardo / Sean Paul / Irwan / Franck / Chuckie / PartySquad / Superior / Waxfiend / Rmxcrw / K-Liber / Def Rhymes / Gio / Fouradi / Keizer / Brace / Adje / Cho Hij speelde op: Parson (NLD) / Marcanti (NLD) / Imperium (NLD) / Cuxhaven (GER) / NEXT Club (SUR) Starzz (SUR) / Millennium (SUR) / Havana Lounge (SUR) / Touche (SUR) / Club Privé (CUR) / Bermuda (CUR) / ManoCoco (GUF) / Macuria Fest (GUF) / Zürich (SUR) Hij reisde ook met de RMXCRW door België, Nederland en Luxemburg.

Gilly Gonzales op uw feest?